Copy
The House of Books
Bekijk deze e-mail in je browserThe House of Books
Maart 2017
Hello March
Lieve booklovers!
Hatsekidee! De nieuwe maand begint goed, want Scoop! van Iris Houx is Chicklit.nl Boek van het Jaar 2016 geworden. Nog meer leuke dingen: deze maand komen Niemandsland en Mijn niet zo perfecte leven uit en jij krijgt alvast een voorproefje.
 

Scoop! is Chicklit.nl Boek van het Jaar 2016


PRIJS – We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar wat een geweldig begin van de maand maart. Scoop! van Iris Houx is Chicklit.nl Boek van het Jaar 2016 geworden. Woehoe! Van 12 naar 1: uit alle geweldige 12 boeken is het toch echt Scoop! geworden. Het boek kreeg van de jury het prachtcijfer 8,2. De jury was vooral weg van Iris' fantastische schrijfstijl, in de woorden van de jury: een "vloeiende en humoristische stijl". Het hele juryrapport bekijk je hier. Psst, je kunt hier meedoen aan de winactie van Chicklit.nl met deze topper van een roman!
Bregje Bleeker

Niemandsland van Simon Tolkien

 
VERWACHT – In Niemandsland neemt Simon Tolkien je mee in een welhaast Dickensiaans verhaal over armoede, honger, liefde en de hel van de loopgraven. Deze prachtige Eerste Wereldoorlog-roman van de hand van de kleinzoon van J.R.R. Tolkien komt 23/3 uit, dat duurt dus nog twee weken. Omdat we weten dat wachten niet altijd makkelijk is, maken wij het gewoon iets makkelijker. Of moeilijker, het is maar hoe je het ziet. Want... hieronder vind je alle info over deze indringende roman. En als kers op de zelfgemaakte taart kun je hier de eerste twee hoofdstukken lezen.

Aan het begin van de twintigste eeuw groeit Adam Raine op in een Londense achterbuurt. Nadat zijn moeder overlijdt vertrekt hij met zijn vader naar het kolenmijnstadje Scarsdale in Yorkshire. Al snel exploderen de oplopende spanningen tussen de mijnwerkers en hun werkgever Sir John Scarsdale, met dramatische gevolgen. Zijn leven verandert nog meer wanneer de liefde lokt. Tot de oorlog uitbreekt en Adam in de Franse loopgraven van de Somme belandt.

Niemandsland is de historische debuutroman van Tolkien en is geïnspireerd op de ervaringen van zijn eigen grootvader op de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog. Als lezer wordt je meegenomen in de wereld van armoede, honger, liefde en oorlogs- en heldenmoed. Als je eenmaal begint, ontstaat de krachtige drang het boek in één ruk uit te lezen.


Simon Tolkien was een succesvol strafrechtadvocaat in Londen voordat hij met zijn vrouw en kinderen naar Californië verhuisde, waar hij fulltime ging schrijven. Evenals zijn beroemde grootvader, met wie hij een speciale band onderhield, is hij een begenadigd verhalenverteller met een prachtig taalgebruik en een uniek waarnemingsvermogen voor de duistere kant van de menselijke natuur.
 
Offer voor een verloren zaak

E-book Bestseller Voordeelweken

 
KORTING – Nog meer feest in maart! Want deze hele maand koop je 11 E-book Bestsellers van The House of Books voor maar € 2,99 per stuk via Flair, Viva, Veronica magazine, Libelle en Margriet. Er zit een hoop moois tussen! Voor deze 11 titels krijg je voordeel: Bewaring van Graham Norton, De boekendief van Markus Zusak, Dokter Pol van Jan Pol, Scoop! van Iris Houx, Eindspel van Isa Maron, Wine-up van Yvanka van der Zwaan & Mieke Kosters, Shopaholic grijpt in van Sophie Kinsella, PAAZ van Myrthe van der Meer, Meisje vermist van Tess Gerritsen, Ik wist het van Chantal van Gastel en Maestra van Lisa Hilton.
Eva

Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella

 
VERWACHT – De onbetwiste koningin van de romantische komedie, Sophie Kinsella, is back en hoe! Mijn niet zo perfecte leven is haar heerlijke nieuwe over the top roman en ligt 28/3 in de (web)winkels. Wij weten het zeker: glamping is het helemaal!

Boekhandelstour Eva van Bregje Bleeker

 
TIP VAN DE REDACTIE – De boekhandelstour voor Eva is op volle toeren. Bregje Bleeker gaat de komende tijd meerdere boekhandels af. Bregje vertelt over haar roman, leest voor, signeert haar boek en wordt geïnterviewd door Ivan Borghstijn. Een mooie recensie van deze intieme roman over familie, ambitie en afscheid vind je hier. "Geloofwaardig, gevoelig en elke emotie op de juiste plaats."

Verwacht in april

Sirenen
Domina
Stil in de stad
Het dameskoor van Chilbury
Fijn weekend!
Team The House of Books
Blijf op de hoogte via:
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2017 THE HOUSE OF BOOKS. Alle rechten voorbehouden.info@thehouseofbooks.com 

afmelden    voorkeuren bijwerken
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
The house of books · Paul van Vlissingenstraat 18 · Amsterdam, MA 1001 AK · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp